Så jävla trött

Har äntligen jobbat klart! Har bloggat lite dåligt men jag har jobbat och verkligen inte haft tid för att blogga eller ta det lugnt. Har jobbat som extrapersonal på en Gant rea i tre dagar. Har så ont i fötterna och ryggen. I fredags var det nog värst! Det var bara kaos. Idag var det nästan lite trist. Enligt dem som håller i det här så har det aldrig gått så här smidigt och snabbt på 26 år! Fick till och med sluta lite tidigare igår och idag. 
Somnade på sängen så fort jag kom hem. Det är lördags kväll och jag skulle gärna vilja träffa någon men shit vad jag är trött. 
Jag har jobbat på herr Jersey avdelning vilket betyder att det kommer skit snygga killar, som jag självklart skämmer ut mig mot.
Det kom fram en man till mig idag som såg riktigt ner knarkad ut och börjar ställa frågor. Senare hörde jag att Torsten Flinck hade varit på rean och bytt om i personal rummet, varit hög och gått runt. Såg en video på honom och självklart så var det han som jag snackade med. Märkte inte att det var han! Men herregud vad han är nerknarkad. Han verkade helt borta.
En kvinna tappade sin 14 karats ring på rean. Lyckat...
 
Ska lägga mig och kolla på någon film nu. 
Hörs :*


 

Dag 6

Konfirmations resan. Har glidigt ifrån nästan alla från konfirmationen, vet inte om det ska vara negativ för det är lite stelt mellan vissa, men vi har haft kul och jag har några roliga och cp minnen.
 
När min lärare sprang ut ur klassrummet och kom aldrig tillbaka för att hon hatade min klass så mycket. Jag gick i 1:an, hehe. Sen när jag började i 2:an i Tyresö skola och jag nästan började gråta när jag såg Linnea. Hon var läskig.
 
Det här är inte riktigt något minne men jag kommer alltid komma ihåg mina närmsta vänner och hur kul vi har. Fylle kvällar som gått snett, pinsamma stunder, hur mycket vi skrattar, hemska stunder, alla roliga minnen och massa mer. Kommer aldrig glömma Fanny, Stina, Linnea, Carro, Tess och Ida. Stina är verkligen min bästavän och vi har våra speciella minnen. Fanny is my hoe bitches. Vi har våra små minnen som te.x när vi har suttit på taket och tröst ätit över skolan och allting. Du är så härlig min lesbiska babe. Orkar inte beskriva alla nu men dem är alla riktigt härliga på sina egna sätt! 
 
 
Hörs :*

- This is how I show my love. I made it in my mind -

//Awolnation
 

Våfflor

Idag och imorgon är jag hemma från skolan för att jag ska jobba på Gant rean i tre dagar. Ska gå in i duschen och börja göra mig iordning snart. Gjorde lite våfflor till frukost och ska göra lunch innan jag åker. Kommer äta middag ganska sent. 
Hörs :*
 

Före - efter

Före:
 
Efter:
 
 

Foto Mig

Som ni märkt så har jag bytt header, för hundrade gången. Har försökt ta bilder i två dagar nu. Min syster har alltid lyckats komma hem mitt i allt och jag hatar att ta självportträtt när familjen är hemma. Liksom "hej här sitter jag och tar ego bilder". Försökte ta lite foton igår utomhus men det var svikallt, mådde illa, blev suddiga bilder, bilder som inte blev suddiga fick inte med mitt ansikte och till sist så messa min syrra och sa att hon var på väg hem. Gav upp och gick och chilla i sängen. Tog lite bilder idag och hade tänkt ta flera men så klart så kom Felicia hem. 
 
Haha fick lite damp anfall på min mamma för någon dag sen, klarar inte av henne alltså, så hon åkte och köpte ett tuggumipaket till mig som försonings present. Älskar att hon tror att jag ska bli bästis med henne efter det. Är så jävla trött på henne. Aja skit samma!
Hörs :*
 
 
I'll be okay.
Is that what you want me to say?
 
 

Dag 5

 1. Knäppra fingrarna
 2. Lyfta på ögonbynet
 3. Visla
 4. Bli lång
 5. Ha en tidsmaskin
 6. Läsa andras tankar
 7. Bli Austin Mahones flickvän
 8. Bli smart
Hörs :*

Sjukling igen

Sa i förra inlägget att jag gick hem från skolan idag. Mådde dåligt så fort jag kom till skolan egentligen och ville gå hem redan då. Fick en ipren av min idrotts lärare så jag stannade ett tag. Tyvärr hjälpte den inte så mycket och jag gick hem efter lunchen. Tog en ipren hemma och ställde mig och bakade! Mår skit nu igen och det känns som om jag har feber. Lyllo mig som måste sitta och plugga dessutom. Kan inte ens få chilla och bli frisk. Kommer inte ha tid att plugga på tor-lördag. Är upptagen hela dagarna och på söndag vill jag gärna chilla. 
Jag måste gå till skolan imorgon! Hade ett matte prov och en spanska hörförståelse som jag missade idag och vill göra dem imorgon om jag kan. Är inte i skolan på torsdag och fredag och vill gärna vara prov fri dem sista veckorna innan lovet. Måste leva på ipren imorgon alltså. Hatar 9:an ibland. Tror fan att jag sätter på American Horror Story eller något. Orkar inte med allt pluggande.
Hörs :* 
 
Tack Tess för tipset ;*

Dag 4

 • Jag hatar hatar hatar små krypp och jag vill inte röra dem. Det är inte de att jag tycker dem är äckliga utan hur dem liksom kyper på ens arm och sen hoppas in i hjärnan genom örat när man sover. Jag tycker inte om deras ben och det känns som om dem ska lyckas komma in i min kropp och äta upp mina organ, eww.
 • Spindlar är lite som små kryp. Hatar deras ben och hur dem bara sitter och väntar på att få attackera mig.
 • Ormar hatar jag för att dem är kan vara så snabba. Det känns som om dem kommer hugga tag i mitt ben och jag dör.
 • Spöken. Jag tror på spöken och jag svär på min grav att dem finns i mitt hus. Lovar att det gammla huset som stod på våran tomt innan vi flytta in och byggde nytt var ett mördar hus. Det var ju mörkt och dystert. Det är lite som i American Horror Story? 
 • Att dö på ett hemskt sätt. Jag vill dö en naturlig död när jag sover. 
 • Min svenska lärare, haha. Han är lite läskig ibland,
 • Min allra största fobi/rädsla är clowner. Jag tycker inte dem är gulliga på något sätt. Dem ser psykopatiska ut! 
Kommer inte på något mer!
Hörs :*
 
 
 
 

Bakning

Gick hem lite tidigare från skolan, mådde inte super. Tog en ipren när jag kom hem och ställde mig och baka. Dem blev jätte fula! Skämms över dem. Nej men det var omöjligt att få på glasyren. Hörs :*
 

Hela Huset

 

Dag 3

 1. Hora
 2. Ja/nej
 3. Vill inte 
 4. Varför
 5. Ansträngande
 
Ps: Jag har sagt flera gånger "jag fotar dem imorgon eller när jag har tid". Det händer adrig! Det är alltid så mörkt ute och jag vill ha ljus från fönstret när jag fotar något. Längtar tills det blir vinter och det blir lite ljust ute. Känns inte som om solen lever just nu. Bara depprimerande och kallt ute! Hatar det! 
Det här hade inget att göra med inlägget men tänkte bara säga det haha.
Hörs :*
 
Sitter vid skoldatorn, alltså har jag inga bilder.
 
 

Nytt smink

Ska se om jag kan ta bättre bilder imorgon. Åkte till Nacka forum med pappa idag. Han skulle ändå dit med oliver så jag följde med! 
Hörs :*Dag 2

Jag har inte så många intressen direkt. Gillar att fota och shoppa och sånt men jag går inte på någon sport eller så. Gillar att blogga, träna hunden, lyssna på musik och massa annat.
Det enda intresset jag egentligen har är nog att fota. Shoppa är så klart ett intresse men jag fotar mer än vad jag shoppar. Det var riktigt länge sen jag köpte något. Ska därimot till Nacka och köpa lite smink idag. Har faktiskt lite bråttom...
Jag gillar att baka och sånt men kanske inte kan kalla det intresse eftersom jag adrig gör det, mest för att vi aldrig har alla grejer hemma. 
Jag älskar att inreda och vill alltid göra om mitt rum. Tyvärr är det liite svårt att göra om rummet en gång i veckan. 
 
Måste faktiskt börja göra mig iordning nu! Kommer gå runt och typ halta i forum. Trillade med moppen igår kväll och har ondare idag än igår. Det var inte värsta olyckan som många andra direkt! Har mest skrappat upp lite av benen. Moppen blev inte så skadad. Bara några repor här och där bara ;)
Hörs :*
Gammal bild

Dag 1

 • Hatar när människor försöker prata med mig fast jag har hörlurar och hög musik på. Liksom wut?
 • Jag har aldrig färgat mitt hår men skulle vilja slinga det lite mörkare
 • När jag får tråkigt går jag runt i huset och kollar runt 
 • Jag kan ganska lätt få ångest och kan lätt bli depprimerad
 • Jag är en glad människa 
 • Min hund är ful
 • Har börjat gilla svensk musik, aa inte Carola eller Peter Jöback då
 • Jag städar aldrig och mitt golv är alltid fullt av kläder
 • Jag är sämst på att ta hand om saker
 • Glömmer saker lätt
 • Jag är så klumpig
 • Jag är ofta i mina egna tankar. Te.x så kan jag sitta och stirra ut i luften och börja tänka på batman. Roligare är mina trista och ointressanta lärare
 • Jag har PMS typ två veckor innan jag har mens
 • Jag är inte hälsosam fast min läkare blir sur
 • Min läkare skrämer mig, lol
 • Jag pratar väldigt otydligt och stammar ibland haha
 • Jag ska träffa Fanny och hennes dejt snart
 • Det där hade inget att jag göra med mig egentligen
 • Jag gillar bara två av alla mina lärare
 • Jag är mest lik min pappa i mitt beteendet. Vi har samma korkade hjärnor
 
 

10 dagar challenge

 


Hur jag spenderar min lördag (så ensamt)

Jo men har jag inget att göra så...aa...
 

Gymnasiemässa/Fotomässa

Har äntligen fått ett nytt och helt objektiv. Så skönt! Åkte till gymnasium mässan med mamma och kollade runt idag. Är fortfarande lite osäker men tror att jag vill börja på Kungstens gymnasium. Träffade en del vänner och såg några lärare (fy fan). Vi gick på fotomässan och jag testade att fota lite med Canon 5D. Fan va grym den är! 
Såg Kissie, jag gick därifrån lol. Hon irriterar mig haha.
 
Vill verkligen inte sitta hemma resten av dagen/kvällen. Måste göra något! Ska kolla om någon vill träffas ;)
Hörs :*
'
 
 

Lördag 23 november

 
 

It's Friday bitches

Har varit lite segt med bloggningen den här veckan. Har varit med lite vänner men minns inte vad vi har gjort hehe. Igår åt jag på en Kina resturang med Fanny, Ida och Carro och gick på en vän väns innebandy träning. 

Idag har ja varit på gymnasium mässan. Ska tillbaka med mamma imorgon för att kunna kolla lite bättre på dem. Flummade mest runt idag och såg gamla vänner, stelt som fan. 

Har lämnat in mitt objektiv hos en familje vän. Kommer få ett nytt av honom! Det kostar mer att laga den än att köpa en ny. Förhoppningsvis så kan jag försöka ta bilder till en ny header bild så fort jag får objektivet.
Hörs :*
Har inga bilder! Skrolla runt i albumen och hittade den har skit heta bilden...

Ny besathet

American Horror Story<3
 

Bedroom

Kollade igenom lite sovrumms bilder på weheartit och fick sån lust att göra om mitt rum. Kommer därimot inte få det så jag tänkte vänta tills vi flyttar. Jag är taggad på att göra om rummet. Om jag har lite tur så kanske jag får göra om vinden till ett rum! :D
 

Lärare

Den här veckan har gått riktigt långsamt. Är så glad att det är fredag! Det är lite mindre bra att det är måndag snart. Har en HK grej på tisdag som jag inte har gjort eftersom jag var sjuk den dagen vi hade HK. Jag behöver verkligen göra bra ifrån mig på den här grejen, nästa och göra om ett läxförhör om jag vill ha ett A. Höja ett D till ett A är absolut något jag vill göra! Men min lärare har tydligen sagt under lektion som jag missade att det är mitt ansvar att ta reda på vad vi har gjort. Har inte direkt haft tid och jag ser aldrig henne. Hon jobbar inte ens i samma hus! Blir så sjukt irriterad. Kommer kanske inte få mitt betyg bara för att jag missade en lektion. Har tydligen en uppgift när jag ska sitta med en bunt papper och svara på frågor om något som jag inte ens vet vad det är, alltså kan jag inte plugga. Ingen annan ska göra det här? Linnéa berättade att min lärare sa "det kommer bli skit jobbigt för henne". Jo men tack för det. Jag hatar verkligen en del av mina lärare. Det är sjukt! Skulle kunna maila och fråga henne vad jag ska göra men hon kollar nog inte sin jobb mail på helgen. Kan lika gärna fråga på måndag men då har jag en dag på mig att plugga! Orkar inte. Där rök mitt betyg.

Bortsett från henne så har jag ett spanska prov nästa vecka. Jag kan ingenting. Kötta matte prov veckan efter det också. Måste älska livet. Längtar så sjukt mycket till gymnasiet och slippa mina lärare. 
Hörs :*Filippinerna

Det här är bara sjukt. Har fan lust att skänka pengar. Jag vet inte varför men jag är på ett hjälpsammt humör efter en grej som hände i skolan idag. Allt negativt kommer med något posetivt!
 
Ska ärligt talat snacka med pappa och kolla om vi kan skänka pengar eller något. Brukar inte bli så här berörd över grejer men okej jag har PMS och jag kan faktiskt bli mycket snällare då! 
I vilket fall så tycker jag att alla borde skänka pengar och hjälpa invånarna. 
 
(jag kommer bli så himla mobbad av mina vänner nu :*)
 
Före:
 
Efter:
 
Före:
 
Efter:
 
 

Stina Baumfelder

"Dear best friend,
you're on of the best things that's ever happened to me.
I love you, and i don't want to lose you.
Becuse my life has been better since the day I found you."

 

Du har gjort mitt liv så mycket bättre. Jag mådde skit innan jag lärde känna dig. Du har räddat mitt liv och jag älskar dig så otroligt mycket. <3

 Hon kommer döda mig för bilderna. Hej då världen...

Sjukling

Vaknade imorse och mådde piss så jag stannade hemma. Har sovit tills två och kollat på Teen Wolf. Gjorde en ny header eftersom jag hade tröttnat på den gamla. Byter header hela tiden, hehe. Låg och lyssnade på ståuppkomiker, fråga verkligen inte varför, jag låg bara och garva högt för mig själv. Ganska så tidsfördrivande faktiskt! 
Har väl inget mer att berätta så hörs :*
 
 

Escaping
11 november

Hej! I lördags åkte jag som sagt hem till Casper med Fanny och kollade på film. Kollade på någon skum skräckfilm om en docka. Det var kul rätt så kul och kanske gör om det snart. 
Åkte hem till min morfar och firade fars dag i söndags! Kul att göra min pappa glad efter allt som han har gjort för mig! <3 
 
Några personer har frågat vad som har hänt i min familj och hur jag mår och lite sånt. Det är väl klart att jag inte mår super men jag har mått sämre! Det är riktigt trist att behöva undvika min egna mamma, vilket gör mig rätt så ledsen om jag ska vara ärlig. Jag mår inte "bra" men jag mår inte "dåligt"!  Kan inte direkt förklara vad som har hänt men kan säga att jag knappt snackar med min mamma just nu. Hon har betett sig riktigt omoget och jag tänker inte lägga ner mer tid på det här även fast hon är min mamma. 
Hörs :*
 

Små förändringar

Igår satte jag mig fixade lite små saker på bloggen som jag har glömt bort att fixa! Bytte tillbaka till den gamla headern, la till Stinas nya blogg bland länkarna och fixade så att länkarna synser när man går in på arkiv och kategori. Vill göra om headern och bara ha en stor porträtt bild men mitt objektiv är fortfarande sönder och dem andra två objektiven kan jag inte använda till porträtt bilder. Ska försöka lämna in den så snart som möjligt.
Ska träffa Fanny när hon kommer hem och ikväll så åker vi hem till Cappe. 
Hörs :*
Haha vilken jävla bild jag hitta i arkivet...
 

DM RETRO

 
 
 Klicka på bilden eller här för att komma till sidan.

What now

Fredag! Skönt att slippa skolan men irriterande att familjen är hemma. Om 67 dagar åker mamma och pappa till Thailand i två veckor! Plus att jag slipper dem en vecka innan eftersom jag åker till Sälen med Fanny. Är bara hemma några dagar innan dem åker. Skönt att bli av med dem. Åt trots allt middag hemma och har varit hemma hela dagen. Har inte haft sån lust att gå ut och träffa någon. 
Ska kolla på någon serie eller film nu men har lite tråkigt så kände bara för att göra ett blogginlägg. 
Mina uggs har kommit hem! Kan lägga ut bättre bilder imorgon.
Hörs:*
 
"I've been ignoring this big lump in my throat
I shouldn't be crying
Tears were for the weaker days, I'm stronger now
Or so I say, but something's missing"
 

Flyttar hemifrån snart

Min familj blir bara värre. Jag är inte hemma längre, mamma vill inte bo kvar, hon är sur att jag inte är som hon och massa annat skit. Varken jag eller min syster åt middag hemma. Tror inte jag vill vara hemma imorgon heller. 
Åkte med Carro, Tess, Fanny och Ida till espresso house och fikade. Åkte hem till Fanny och åt middag hos henne och sen åkte vi till en väns innebandyträning. 
Har ingen lust att skriva mer så hörs :*
UGG Bailey Button

Beställt hem dem här sötisarna. Nu måste jag bara beställa en jacka och sen kan det bli vinter!

Avicii

Har bokat biljetter till Avicii 1 mars! Jag är överlycklig! Brukar inte gå på så mycket konserter men nu är det både Avicii och Justin Timerlake. Lycklig!
 

Heart by heart

Gud vad jag har varit dålig på att blogga under lovet. Ska försöka förbättra mig nu när skolan börjar imorgon! 
Har varit med lite vänner och haft skräckfilms kväll sen senast jag bloggade. Har också slutat bråka med en person som jag har skrivit lite om. Skönt att slippa gå runt och sura! Allt allt är kanske inte riktigt löst men det räcker just nu. Bara glad att vi är vänner igen :) 
Hörs :*Happy Halloween

Har varit på bio med Fanny, Linnea och Ida idag, eller igår om man nu ska vara petig med tiden... Vi såg IRL och åt middag. Filmen var helt okej men det finns mycket bättre filmer. 

Förlåt för min väldigt dåliga bloggning men jag glömmer bort och när jag väl ska blogga så minns jag aldrig vad jag har gjort. Har säkert glömt bort att säga något som jag har gjort nu men aja. 
Ska försöka sova så hörs :*RSS 2.0