Nytt liv från och med nu

 
Hur ska jag börja det här... Nåja de får väl bli som de blir.
Från och med i måndags den 11 augusti tog ett stor del av mitt liv slut och de är något som gjort mig sjukt ledsen. Jag har gråtit så mycket att jag inte kunnat andas och jag har skakat så mycket så de känns som en jordbävning. 
Vad jag vill säga med den här texten är att jag orkar med all skit pga alla som hjälper mig igenom sånna här stunder och tider. 
Måste nog säga att de här var den mest depprimerande sommaren jag haft hitills. De kommer fler sommrar och förhoppningsvis är dem bättre. 
Jag känner att jag har fallit tillbaka på marken igen och har svårt att komma upp. Denna gång är däremot annorlunda för nu vet ett flertal vänner om de. Att få sms på dagen när jag gråter där de står att allt kommer bli okej och att alla finns där för mig, är de underbaraste som finns just nu. 
Jag är tacksam för er och vet faktiskt inte vad jag hade gjort utan ert stöd. 
Mitt liv har fått en förändring som många ungdomar gått igenom. De suger sjukt mycket men de är något man får ta tag i och leva med. Förhoppningsvis kommer jag må bättre rätt snabbt nu när jag har insett hur de ligger till. Hemskt eller inte hemskt men jag förstod att detta skulle hända. De gör kanske inte allt så mycket bättre men de hjälper att jag var hyfsat beredd.
Mina föräldrar ska skiljas och pappa köpte igår en ny lägenhet. När han flyttar vet jag inte. Snart hoppas jag.
Klara inte av min kaos familj längre. Önskar jag hade en enda glad och mysig riktig familj men sånt kan jag endast drömma om. Nu kommer jag ha två familjer...de funkar väl. 
 
 
Två nya kapitel börjar i mitt liv nu, gymnasium + seperata föräldrar, och jag ska göra de bästa av mitt liv. Jaja jag kommer fortsätta gråta ett tag framöver förmodligen men men. Vem skulle inte göra de?
 
Tack så jävla mycket till mina vänner och min syster som jag alltid kan snacka med. 

Kommentarer
Postat av: carruuu

<3

2014-08-13 @ 18:24:46 / URL: http://ctsoderberg.blogg.se

Kommentera här♡:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar♡:

Trackback
RSS 2.0