Vi drar dit palmerna bor

Jag är taggad till tusen! Klockan sju ringer klockan och gå gäller de att packa klart och sen dra till Arlanda. Åker nämligen till Thailand med päronen imorgon!! 
Drog till Nacka forum med syrran idag för att shoppa kläder och lite sånt. Har inte haft ork eller tid för att fota kläderna och nu ligger dem ner packade i väskan. Kommer alltså inte visa vad jag köpt men men. Känns riktigt skönt med nya kläder! 
Har datorn och paddan med mig, och mobilen ofc, så jag kommer förhoppningsvis kunna uppdatera bloggen. Brukar aldrig ha med någon surfplatta eller dator men nu är jag också ensamt barn eftersom syrran inte följer med. Kommer vara lite lonely i mitt rum så då behövs någon form av underhållning, hahah. 

Slänger in ett snabbt inlägg när vi kommer fram, förmodligen dagen efter, för att kolla om internetet funkar tillräckligt bra för att blogga på. Okej bor på någon lyx hotell (haha orre familj) så bör väl ha bra internet? Hoppas! Brukar va lite segt internet på vissa hotell ibland :( Jaja måste sova nu!
Hörs :* Kommentarer

Kommentera här♡:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar♡:

Trackback
RSS 2.0