Morsdag

Godmorgon! 
Eftersom de är morsdag idag tänkte jag skriva lite om min mamma och min familj.

Min mamma är den enda mamman jag någonsin kommer ha. Hon är min enda mamma och de är en aning svårt att byta henne mot en annan.

De har funnits tider då jag har varit så extremt arg och verkligen inte velat bo hemma pga av henne och pappa. 
Min realtion till min familj är verkligen en stor bergochdalbana med många låga sluttningar. 
Min mamma har sagt saker som fått mig att bli så sjukt ledsen. Saker man inte ska säga till sin dotter. 
Min pappa har gjort saker som fått mig att tappa respekten för honom. Saker man inte ska göra mot sin dotter. 

Trots allt som sagts och gjorts, som gjort mig depprimerad och självmordsbenägen, så älskar jag min familj. Ja de kan låta helt sjukt efter allt vi gått igenom men de är sant. Den här familjen har verkligen varit på botten. Jag har legat och önskat att mina föräldrar ska skiljas så jag slipper allt. De är sorgligt men sant. Min familj har hållit ihop alla dessa år. Alla år med skrikande och tårar. 
Min familj är ingen ängla familj. Tror mig. Men vilken familj är perfekt? Ingen. Min familj är bara lite annorlunda, och? Jag älskar dem. De är min familj. Min syster. Min mamma. Min pappa. 

I framtiden tror jag faktiskt inte att min familj kommer hålla ihop men jag lever inte i framtiden. Jag lever i nutid och jag försöker njuta av den även om de är svårt. Jag vill kunna minnas tillbaka när jag är äldre och komma ihåg att jag var lycklig med min familj. Kanske är de en stor lögn men en lögn som får mig att må bra är en bra lögn. Alla ljuger vi någon gång och den här gången ljuger jag för mig själv. Jag kan välja att ta avstånd från min familj, så som jag gjort förut, och jag kan välja att försöka hålla ihop den. 

Idag är de morsdag och min syster tycker inte min mamma förtjänar att bli firad. Jag kan förstå hur hon tänker då mamma precis fått Felicia att tappa all respekt henne. Däremot tycker jag hon förtjänar att bli firad och skiter i att Felicia inte vill. 
Min mamma försöker göra rätt även om de inte alltid märkts. 
Alla mammor förtjänar att bli firade även om dem suger. Herregud dem bärde på oss i 9 månader. 9 månader av glädje och smärta. Ska vi inte vara tacksama för de? Efter dem här 9 månaderna har dem uppfostrat och älskat oss. Dem ger och ger medan vi tar och tar. Morsdag firar vi för att ge tillbaka allt vi fått. Min mamma gav mig liv. Tänk om jag inte levt? Då hade Felicia varit enda barnet, vi hade inte haft Oliver, de hade varit en mindre elev i skolan, mina vänner hade haft en mindre vän och mina föräldrar hade haft ett mindre barn. 

Tack mamma för mitt liv. Kommentarer
Postat av: Carro

Poetisk <3

Svar: (Y):3
Elina Bergholm

2014-05-25 @ 16:43:17 / URL: http://carolinesoderberg.horseworld.se

Kommentera här♡:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar♡:

Trackback
RSS 2.0