Veckan

Haft en riktigt bra vecka! Är så lycklig utan anledning. Det märks i mig hur vinter depperitionen har släppt och min kropps fylld av lycka. Det är så himla skönt med sol och allt ljus och alla vänner nu på våren och sommaren. Jag tycker till och med om att gå till skolan nu. SÅ glad har jag blivit. Det kan ju inte vara friskt...haha. Jag åker till skolan när de är fint väder ute och har mysiga pigga mornar. Sen är jag där i maximalt tre timmar och trettio minuter tills jag slutar och sen åker jag hem, vilket den här veckan har betytt: åka till strand med Stina och köpa glass. 
Jag har varit ute på mysiga kvällspromenaden medan solen gått ner med stumpan, vilket gjort mina kvällar till extremt mysiga och minnesvärda stunder. Har även den här veckan gått och längtat efter min glossybox och idag fick jag den! Fick hem en riktigt fin ögonskugga som verkligen är en jag själv skulle gå till sephora och köpa. Fick även hem en sån där svart ansiktsmask man ser överallt på internet. Prövade den nu ikväll och började fälla en eller två tårar när jag drog av den för tyckte de vart så obehagligt och oskönt. Som att dra av ett gigantiskt plåster som sitter hårt över hela ansiktet. Aj. Resultatet vart jag däremot nöjd med! 
Idag fyller Carro 17 år så efter mitt nationella gick jag till forum med Tor, åt lunch, gick till en affär där jag tror han ville hoppa ut från en stup då han fick så tråkigt, gick tillbaka till carros skola och hälsade på henne innan jag drog hem. Imorgon ska vi äta middag och fira henne lite.
Juste jag och min syster hittade igår ett riktigt mysigt och underbart badställe som jag aldrig sett förut. De är riktigt fint då man verkligen kan se solen går ner rakt framför en. Gick dit idag med hunden och satt där några minuter som den lilla livsnjutaren jag är ibland. 
Nu måste jag tyvärr gå tillbaka till de tråkiga i livet och plugga inför mitt muntliga nationella prov imorgon. Skoj!
Bye.
1:Innan vi hitta de mysiga badatället hittade vi världens finaste fors // 2:En av veckans kvällspromenader med stumpan // 3:Min grattis bild på Carro! Grattis babe! // 4:Lilla jag med ansiktsmasken på

Kommentarer

Kommentera här♡:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar♡:

Trackback
RSS 2.0