Den här rubriken var ju kreativ

Gjorde ett patetiskt försök till att börja blogga igen genom att lägga upp tre inlägg på raken med bilder. De kom jag ju långt på... Har nu suttit och läst igenom gamla inlägg och jag saknar faktiskt att blogga lite. Känner däremot att jag gör absolut inget intressant på vintern. Kommer blogga, förhoppningsvis, mycket mer i sommar speciellt under sommarlovet. Äsch ska försöka hålla igång denna blogg under den gråa vinter tiden också. 
Har hunnit mycket sen jag verkligen blogga senast.
Bara för de så kommer jag självklart inte på en enda sak. Borde lägga denna tid på att göra klart mina hundra oinlämnade skol uppgifter men känner att jag inte har någon lust till de, som om jag någonsin har de. Vem har? 
Skriva ointressanta och onödiga blogg inlägg medan man lyssnar på gamla Onerepublic låtar är så mycket intressantare. 
Spenderade runt en halvtimma med att försöka hitta någon passande bild till det här inlägget men visste att jag egentligen inte lär skriva något speciellt så ni får två bilder från när jag var på fotografiska, ironi att någon inte ens är inne i byggnaden då en bara är en outfit bild från den dagen.
Wow löste precis igenom inlägget och allt lät så sjukt mycket roligare i mitt huvud än vad de blev nedskrivet. Aja livet är svårt i guess. Kommentarer

Kommentera här♡:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (syns bara för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar♡:

Trackback
RSS 2.0