Fanny Lind

 
 
 
 
 

K´NAAN


Mormor

 
 
 
 
 
 
 
 

Will you come dancing next to me?

 Det vart många självporträtt idag (om man ens kan kalla detta för självporträtt?)... Men äsch jag diggar dem

porcelain

 
 
 
 

Black Sheep

 
 
 
 

Senaste

 Knappt att jag kommer ihåg vad jag gjort men har hängt med vänner hela helgen och haft en allmänt bra helg. I torsdags gjorde jag och Stina ett försök till att åka och se Veronica Maggio på Gröns Lund. Slutade med att vi istället blir avisade. Jaja de vart ett roligt minne åtminstone! Fick aldrog se henne uppträda men satt på bryggan och lyssnade lite tragiskt på henne. 
Om nästan tre veckor får jag mitt efterlängtade sommarlov! Och med tanke på att man är ledig både torsdag ovh fredag (och tisdag för min del) så är de inte alls många skoldagar kvar. Vilket i mitt fall inte alls är roligt för de innebär kaos plugg. Skoj! 
Ska försöka sova eller sätta på någon film nu. Bye :*
 

Porträtt Fanny Lind

 
 

Granny Hair

De här nya trenden som kallas för "Granny hair" (eller silver hair), när man då färgar håret till en gråare ton, är enligt mig så sjuukt snyggt. Jag önskar jag hade modet till att själv färga. Vet dock inte om just jag skulle passa i nyansen men skulle vara så otroligt coolt om jag lyckades, haha. Jag är riktigt dålig på beslut när de kommer till mig själv. De tog mig runt två år innan jag klippte mitt hår kort och nu är mina stora beslut om jag ska skaffa Tragus (ett örhänge på tragus delen (tror delen kalls så) på örat) och om jag vill ha granny hair eller inte. Tuffa beslut...   
 

Tumblr

 

RSS 2.0