Mr Grey will see you now


Pappa flytta för tre dagar sen så stanna hemma från skolan för att fixa i lägenheten 
Såg den otroligaste filmen jag någonsin har sett med min lilla Stina. Längtar tills den kommer ut på internet, kräver att få se den igen...
Åkte hem till Antons vän Agge och spendera resten av kvällen/natten där. Stumpan sov över hos mig eftersom hon själv är för lat att åka hem (och tydligen gå...)
Frukost/lunch dejt på subway med Fanny för vem orkar laga mat?
Alla hjärtans dag middag med mina Valentines Linnéa och Carro<3
Åkte hem själv efter middagen och insåg att jag hade lägenheten själv hela natten så tog hem mina amigos 
Och idag har jag åkt fram ovh tillbaks mellan mamma och pappa med hunden för att hämta prylar ovh hämta min nya kimono från Nelly, plus annat.

Byeee

NLYHelgen

Gjorde inget speciellt i fredags satt bara hemma med mammsi och kollade på en film som hette Lone Survivor, rekommenderar att se den! 

Lördagen gick åt till att sova tills fyra ungefär sen hoppade jag in i duschen och vid middagstid gick jag till Fanny och lagade tacos, är stolt över att vi faktiskt lyckades laga en maträtt tillsammans. Vi kollade på Melodifestivalen med hennes pappa, synd att den enda låten som faktiskt var bra inte gick vidare...men men. 
Vi åkte in till stan hem till Olof och spenderade en mysig kväll/natt där med hans vänner, haha. 
Nej nu måste jag sluta skriva innan jag somnar. Kom hem runt 11-12 idag och inte sovit speciellt mycket inatt så ska faktiskt ta en liten tupplur, hehe.
Så godnatt på er, även om klockan är ett..
//gårdagens kläder//

//vet inte ens//

Den här rubriken var ju kreativ

Gjorde ett patetiskt försök till att börja blogga igen genom att lägga upp tre inlägg på raken med bilder. De kom jag ju långt på... Har nu suttit och läst igenom gamla inlägg och jag saknar faktiskt att blogga lite. Känner däremot att jag gör absolut inget intressant på vintern. Kommer blogga, förhoppningsvis, mycket mer i sommar speciellt under sommarlovet. Äsch ska försöka hålla igång denna blogg under den gråa vinter tiden också. 
Har hunnit mycket sen jag verkligen blogga senast.
Bara för de så kommer jag självklart inte på en enda sak. Borde lägga denna tid på att göra klart mina hundra oinlämnade skol uppgifter men känner att jag inte har någon lust till de, som om jag någonsin har de. Vem har? 
Skriva ointressanta och onödiga blogg inlägg medan man lyssnar på gamla Onerepublic låtar är så mycket intressantare. 
Spenderade runt en halvtimma med att försöka hitta någon passande bild till det här inlägget men visste att jag egentligen inte lär skriva något speciellt så ni får två bilder från när jag var på fotografiska, ironi att någon inte ens är inne i byggnaden då en bara är en outfit bild från den dagen.
Wow löste precis igenom inlägget och allt lät så sjukt mycket roligare i mitt huvud än vad de blev nedskrivet. Aja livet är svårt i guess. RSS 2.0