Sandra

 
 
 

Analogt med Nikon

Hämtade ut en Nikon F75 kamera efter skolan som jag ska fota anlogt med. En liten rolig uppgift fotoklubben, där jag är tvångs anmäld av Stina, har. Vi ska fota med temat "Street" och eftersom jag aldrig fotat analog eller framkallat foton så får vi se hur de går... Har Stina som handlerade haha. 
Satt och kollade runt lite på gamla analoga kameror och hittade massa olika som jag vill köpa! Kanske skiter i min digitalkamera och kör analogt? Haha nä men kommer nog fota lite analogt när jag väl har lärt mig tekniken. Har en gammal kamera som jag tror vad min farfars (?) och jag funderar på att köpa lite film och kolla om den funkar. Skullle va så jäkla coolt om den gjorde de! Kan hända att den har en spricka inne i objektivet men de kanske går att laga på något sätt.
Åker kanske in till stan med Stina imorgon om de inte är allt för dåligt väder och fotar lite med Nikon kameran. Hoppas de blir bra!
Okej nu ska jag faktiskt byta rum här hemma hos mamma så måste lägga ner datorn och gå och flytta möbler, skoj. 
 
 
 

Glossybox

 
Fick hem en skit snygg glossybox designad och fylld av Clara Hallencreutz! Fick den här gulliga läppstiften i färgen Crust och så fick jag lite annat men gick inte så bra att ladda upp bilder så får räcka med denna :)

Dead

Kollade precis bilderna jag har på skoldatorn och hitta foton jag tog till när vi testade dem olika mediaproduktionerna i början av skolåret och just dessa bilder kommer ifrån test veckan med foto. Uppgiften gick ut på att ta tio foton om något som representerar sig själv, eller något sånt. En vissen ros kanske inte riktigt representerar mig men jag gick runt och fota lite i hemmet och så kom de här foto med helt enkelt. Gjorde uppgiften på 10 minuter så inget jag riktigt spenderade mycket tid till direkt men jag tyckte den här bilden vart lite cool :)
 

Liten dörr

 

Sommaren 2015

De är så sjukt vad jag längtar efter sommaren just nu. Sitter och tänker tillbaka på förra sommaren och fan va jag vill ha sommar och sol igen. Sommaren 2015 ska bli den bästa sommaren någonsin. AHH blir galen på att de aldrig blir varmt. Om en månad är de Maj och då blir de majbrasa! Känner dock ingen vår känsla med snö utanför fönstret, dock har den väl smält nu men men. Gud vad jag längtar efter brasor och natt bad och solnedgångar och soluppgångar och allt som har med sommaren att göra. Livet blir tusen gånger bättre. Bara längtar tills jag och tjejerna kan åka ner och bada i alby eller bergholm, längtar till Fanny och mina bad i nyfors, längtar till värdelösa dagar vid fotbollsplanen och taket, längtar till att kunna gå i shorts och bikini tjugofyra timmar om dygnet och kunna natt bada med alla vänner med en brasa på stranden. Gosh vad jag längtar. Pappa vill bila ner till Italien, kanske drar till Fannys sommar ställe, vi ska åka ut med båtar, vi ska bada (jag är så taggad på att bada), vi ska aldrig sova. Klarar inte av denna väntan längre...
 
 
 

Fanny Lind

 
 

Tre bilder

Tre bilder ifrån min foto uppgift i skolan. Kommer nog lägga upp lite mer bilder men här är iallafall dem jag valt att lämna in. :)
 
 

Uppdatering

Så nu slänger jag in ett inlägg med text, de var ju ett litet tag sen. Vad har hänt då? Jag vet knappt. Har mest varit i solen med vänner och myst. Tog ut min lilla moppe i lördags och samma dag lyckas jag bli "utpröjad" av en buss. Kanske utpröjad är fel ord (om de ens kallas så?) men i vilket fall så körde jag omkull när jag vart tvungen att tvär bromsa pga bussen som skulle svänga efterblivet i en sväng. Har nu en ful spricka i moppen och ett stort fult gult blåmärke över hela vänstra knät + gjorde illa armen så knappt pallat använda den ibland. Men ska maila sl och vara bitter mot dem imorgon. 
Jaja nog med bitterheter. Idag hade jag foto lektion som gick ut på att fota på egenhand så jag drog in till Odenplan och fota Fanny. Kommer lägga upp bilder imorgon efter jag redigerat dem i skolan, om jag får för Fanny...hehe. 
imorgon ska jag jobba som barnvakt, är så inte taggad men men. Lätt förtjänade pengar är de iallafall.
Okej men nu ska jag sluta skriva så bye bye:*MG

 
 

Oliver #2

 

Fotografiska

 

Oliver

 
 

Glädje!

Herregud vad jag har en bra dag idag! Åkte till Nacka för en jobbintervju som gick jätte bra och gav mig ett litet barnvaktsjobb. Har jag tur kommer jag även få ett till här hemma i Tyresö och de säger jag inte nej till! 
Efter de åkte jag till Nacka forum med mamma för att kolla skor till henne. Slutar med att jag köper smink och mamma köper skor till mig istället ;) Igår beställde jag även hem lite saker från nelly som jag lär få snart, ahh lycka med nya kläder. 
Dessutom har jag studiedag på måndag imorgon så känner ingen söndags ångest. Herregud va nice! 
Nä nu kommer morfar och moster för att äta semlor så bör lägga ner mobilen.
Byee.RSS 2.0